InfoisInfo España

APIALIA Lleida
Inmobiliaria en Barcelona

lleida.apialia.cat
Ver teléfono
Recuerda que lo has encontrado en Infoisinfo 67395337?

Dirección

Gran Via Corts Catalanes, 622. C.P. 08007, Barcelona, Barcelona.
Ver mapa


Qué deberías conocer de APIALIA Lleida

Alquiler en Barcelona, Agencia inmobiliaria en Barcelona, Agente de la propiedad inmobiliaria en Barcelona, Asesor inmobiliario en Barcelona

APIALIA Lleida, una nova manera d’entendre i millorar el sector immobiliari lleidatà

El sector immobiliari lleidatà compta des d’aquest any 2017 amb una nova iniciativa empresarial vinculada amb el sector immobiliari, anomenada APIALIA Lleida, que agrupa a un nódrid grup d’agents immobiliaris, que treballen de manera col·laborativa en favor de la dinamització del sector i d’una millor i més efectiva relació entre client –comprador o venedor- i l’agent de la propietat immobiliària.

APIALIA Lleida és una agrupació d’agents immobiliaris –tots ells membres del col·lectiu API i donats d’alta al Registre d’Agents Immobiliaris de Catalunya- de la ciutat de Lleida i rodalies orientada a prestar més i millors serveis immobiliaris al conjunt de la població. Aquests serveis es basen en nous conceptes de treball professional, sobre la base de compartir tant els clients com els immobles. Els agents immobiliaris d’APIALIA Lleida col·laboren entre ells i a la vegada competeixen també, una circunstància que té uns clars efectes favorables pel client (venedor o comprador).

Els agents immobiliaris de APIALIA Lleida treballen amb uns protocols estrictes i solament “en exclusiva compartida”; aquesta manera de gestionar la compra-venda d’immobles afavoreix als clients ja que permés una major transparència en l’actuació dels agents i també agilita les transaccions de compravenda immobiliaria, ja que tots els agents de l’APIALIA estan implicats en la millor resolució de l’operació. Amb APIALIA només es gestionen compravendes de propietats, no lloguers. APIALIA Lleida també disposa d’un servei (INTERAPIALIA) que posibilita realitzar operacions compartides amb clients i propietats que estan situats a diferents poblacions i comarques catalanes, amb la mateixa eficiencia que si es realitzesin al seu estricte àmbit d’actuació.

APIALIA LLEIDA forma part del sistema APIALIA, que va neixer en 2014 propiciat per la AIC (Associació d’Agents Immobiliaris de Catalunya). Actualment ja compta amb 18 APIALIA’s –en 2017 està previst el naixement de noves agrupacions- a tot el territori català amb prop de 300 agents immobiliaris integrats en aquestes agrupacions.

APIALIA és el conjunt d'agrupacions comercials immobiliàries territorials que tenen per finalitat compartir la comercialització d'immobles dels agents immobiliaris del col·lectiu API que la integren, que treballen amb un alt nivell d'implicació, compromís, professionalitat, honestedat i eficiència. Les APIALIA’s son tota una garantia de transparencia i eficiencia pels seus clients.
Leer más...

Redes sociales

No disponemos de las redes sociales de esta empresa

Fotos y vídeos

Esta empresa no dispone de fotos o vídeos.

Opiniones de APIALIA Lleida (0)

¿Tienes un negocio?
Te ayudamos a hacerlo crecer

Consigue más clientes, visibilidad y reconocimiento de tu marca.
Deja que te ayudemos a conseguir tus objetivos y a hacer crecer tu negocio.

Añade tu negocio